Een kamado barbecue is natuurlijk fantastisch mooi, maar er zijn verschillende merken die kamado barbecues aanbieden en elk merk heeft zijn eigen unieke kenmerken en voordelen. We leggen u in deze blog graag uit waarom u een Kamado Bono moet aanschaffen.

Prijs: Misschien wel de belangrijkste van allemaal, de prijs. Kamado Bono is in verhouding tot andere merken met dezelfde kwaliteit zeer goedkoop. Daarnaast wordt de Kamado Bono standaard geleverd met een aantal accessoires zoals: een glasvezel afdichting, dubbele grillzone, twee zijgeleiders, Kazan pannenlap, keramische kippenhouder, aspook en een barbecuehoes.

Unieke punten van Kamado Bono: Levenslang garantie voor de 1e eigenaar, glasvezel afdichting, robuust scharniersysteem met 3 grote veren, deksel valbeveiliging, houten zijtafels inclusief accessoires hangers, geleverd inclusief accessoires en scherp geprijsd.

Veelzijdigheid: Een Kamado Bono barbecue kan op verschillende manieren gebruikt worden, van grillen tot roken en van bakken tot pizza’s maken. Dit maakt het een veelzijdige optie voor iedereen die van barbecueën houdt.

Efficiëntie: Een kamado bono barbecue is zeer efficiënt in het gebruik van brandstof, omdat het de hitte beter vasthoudt dan andere barbecues. Dit betekent dat je minder brandstof nodig hebt om de barbecue op temperatuur te houden.

Temperatuurbereik: Een Kamado Bono barbecue kan gemakkelijk hoge temperaturen bereiken tot wel 500 graden Celsius, wat perfect is voor het maken van geroosterd en gebakken gerechten. Het kan ook op lage temperaturen werken, wat het ideaal maakt voor het maken van slow cook gerechten.

Duurzaamheid: Gemaakt van hoogwaardig keramiek, is een Kamado Bono barbecue zeer duurzaam en kan het lange tijd meegaan als het goed onderhouden wordt.

Accessoires: Een kamado barbecue is erg leuk, maar als niet alle accessoires beschikbaar zijn voor uw kamado kunt u niet alle gerechten maken die u zou willen. Dit zou natuurlijk zeer jammer zijn voor de ervaring van een kamado barbecue. Kamado Bono beschikt over alle accessoires die de grote merken ook verkopen, denk hierbij aan een: rotisserie, pizzasteen, koude rookgenerator en allerlei roosters. Daarnaast blijft Kamado Bono zichzelf verbeteren en ontwikkelen.

Hoe kies ik het juiste formaat kamado?

Allereerst is het erg belangrijk uw keuze weloverwogen te nemen. Daarnaast adviseren wij goed te kijken naar wat uw wensen zijn met de barbecue en of hier de juiste accessoires voor beschikbaar zijn.

  • Stap 1: Voor hoeveel personen wenst u maximaal te barbecueën? Kies hierbij het juiste formaat voor het aantal personen.
  • Stap 2: Zijn de accessoires voor dit formaat beschikbaar die u graag wilt gebruiken? Denk hierbij aan een rotisserie of grillplaat.
  • Stap 3: Bent u bereid de verfijnde techniek van het barbecueën op een kamado te leren? Ja? Dan raden we u minimaal een kamado aan waar u tegelijk direct en indirect op kunt koken.
  • Stap 4: Denk altijd aan uw eigen veiligheid. Werk altijd met hittebestendige handschoenen! Een kamado haalt gemakkelijk 300 graden en u kunt uzelf zeer snel verbranden.
  • Stap 5: Geniet van uw kamado! Blijf nieuwe gerechten en grilltechnieken oefenen, zo heeft u lang plezier van uw aankoop en blijft u zichzelf ontwikkelen.
 
Jorn kamado & barbecue specialist
Tuingigant.com Vriezenveen

Kom langs in onze showroom

Wilt u advies over een van onze prachtige kamado’s? Neem dan vooral contact met ons op of kom langs in onze showroom in Vriezenveen waar we u alle modellen kunnen laten zien!

Jorn

Kamado specialist bij Tuingigant.com jorn@tuingigant.com

Meer blogs

Red Class Wood

Wat is Red Class Wood? Red Class Wood is de perfecte vervanger van Douglas hout. Deze naald houtsoort is geïmpregneerd […]

Lees blog

Gespoten of gedompeld zwart hout

Gedompeld of gespoten zwart hout? In hedendaagse tuinontwerpen wordt zwart hout steeds vaker gebruikt, denk hierbij aan stijlvolle zwarte schuttingen […]

Lees blog

Selectie uit onze schuttingschermen

Doe het lekker zelf!

Op zoek naar een unieke schutting?

Stel uw eigen unieke schutting samen naar wens en wij leveren de schutting die voldoet aan uw wensen. Laat u verrassen door ons ruime assortiment.

Begin hier
  • Premium kwaliteit
  • Handige Doe-het-zelf handleiding
  • Snel geleverd
  • 10 jaar garantie
Tuingigant.com - 2024 | Algemene voorwaarden - Privacy policy - Retourvoorwaarden