In dit handige overzicht vindt u alle informatie voor wat betreft:

 • Verzending & levertijden
 • Waar mee rekening houden?
 • Schade en garantie

Gemiddeld leveren wij tussen de 5 – 14 werkdagen*

* Gebaseerd op een product dat op voorraad is, de hoeveelheid en grootte en wanneer er planning technisch ruimte is voor levering.
b2b schutting groothandel Tuingigant jan op de heftruck

Verzending

Bij Tuingigant verzenden we altijd al onze artikelen met zorg. Dit houdt in dat wij van A tot Z voorzichtig omgaan met uw artikelen. De artikelen worden verpakt waar mogelijk. De schuttingen komen met speciaal groot transport en worden bezorgd door een specialistisch bedrijf op het gebied van groot vervoer. Op deze manier bent u verzekerd van de beste producten en de beste verzending, zodat u zorgeloos kan gaan genieten.

Pakketverzending

Handzame producten versturen we met onze verzendpartner DHL of PostNL. Na uw bestelling sturen we een track and trace verzendcode waarbij u de verzending kunt traceren. Op deze manier weet u precies wanneer u uw pakketje kunt ontvangen. Geen track and trace code van ons ontvangen? Vaak kunnen deze e-mails in uw spambox belanden of Neem dan contact met ons op.

 • Handzame pakketten: Levertijd tussen de 1 – 3 werkdagen.
 • Pakketten tot 1,80 m: Levertijd tussen de 1 – 3 werkdagen.

Vrachtverzending

Producten of combinaties die zwaarder zijn dan 10 kilo, versturen we per vracht. Een vrachtwagen is in staat zwaardere producten te bezorgen. Denk hier aan producten zoals bijvoorbeeld schuttingdelen en schuttingpalen. Lees hieronder waar u rekening mee kunt houden bij vrachtverzending.

 • Vrachtverzending: Levertijd tussen de 5 – 14 werkdagen (Let op: dit kan afwijken door drukte)
 • Waddeneiland Toeslag: Indien uw leveringsadres op een Waddeneiland bevindt en u gebruik wilt maken van onze verzendservice, wordt er een toeslag van €295 in rekening gebracht.

Vrachtverzending: Waar kunt u rekening mee houden?

Belangrijke aspecten voor de levering:

 • Het bezorgadres moet goed bereikbaar zijn via de openbare verharde weg. Voor deze weg mogen geen vervoersbeperkingen gelden.
 • Verplaats en bescherm je privé eigendommen voorafgaand aan de levering, de toegang dient geheel vrijgemaakt te zijn.
 • De vervoerder kan niet aansprakelijk worden gehouden voor schade aan privé eigendommen bij de levering.
 • Zorg voor voldoende ruimte, de order wordt geleverd met een bakwagen en aanhanger.
 • Lichte artikelen worden naast of achter de bakwagen/aanhanger afgeleverd. Als de omgeving het toelaat kan er op het erf geleverd worden, aangrenzend aan de openbare weg.
 • Zware artikelen worden op de stoep naast of achter de bakwagen/aanhanger geleverd. Je dient er zelf voor te zorgen dat het product op je erf of in jouw tuin komt.
 • Voor het leveren van schuttingmateriaal dient u latjes of blokjes voor de bezorgers neer te leggen, zodat zij los van de grond kunnen leveren.
 • Pallets, bokken en bigbags blijven na levering bij u achter. In sommige gevallen neemt de vervoerder dit direct mee terug.
Tuingigant.com Vriezenveen

Problemen bij de levering? 

Mocht een van de bovenstaande punten een probleem zijn neem dan zo snel mogelijk contact met ons op! Op deze manier komt u achteraf niet voor verrassingen en/of extra kosten te staan.

Retourneren van producten

Zijn er producten niet helemaal naar wenst? Dan is het retourneren van producten een mogelijkheid. Laat het ons uiterlijk binnen 14 dagen na levering van uw producten weten via mail of telefoon. Lees onze algemene voorwaarden over uw rechten en plichten in artikel 6 en 7.

Controleer de lading bij levering

Klopt de levering niet met wat u besteld heeft? Of ondervind u schade aan de producten? Meld dit dan direct bij de chauffeur en aan ons, zo kunnen wij zorgen voor de juiste afhandeling. Achteraf kunnen wij niet meer beoordelen wie de schade heeft gemaakt. Na het lossen maakt de chauffeur een foto van de geleverde producten.

Tuingigant.com - 2024 | Algemene voorwaarden - Privacy policy - Retourvoorwaarden