In dit handige overzicht vindt u alle informatie voor wat betreft:

  • Verzending
  • Waar mee rekening houden?
  • Schade en garantie

Verzending

Bij Tuingigant verzenden we altijd al onze artikelen met zorg. Dit houdt in dat wij van A tot Z voorzichtig omgaan met uw artikelen. De artikelen worden verpakt waar mogelijk. De schuttingen komen met speciaal groot transport en worden bezorgd door een specialistisch bedrijf op het gebied van groot vervoer. Op deze manier bent u verzekerd van de beste producten en de beste verzending, zodat u zorgeloos kan gaan genieten.

Pakketverzending

Handzame producten versturen wij met onze verzendpartner DHL. Na uw bestelling sturen wij een track and trace verzendcode waarbij u de verzending kunt traceren. Op deze manier weet u precies wanneer u uw pakketje kunt ontvangen. Geen track and trace code van ons ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Vrachtverzending

Producten of combinaties die zwaarder zijn dan 10 kilo, versturen wij per vracht. Een vrachtwagen is in staat zwaardere producten te bezorgen. Denk hier aan producten zoals bijvoorbeeld schuttingdelen en schuttingpalen.

Vrachtverzending: Waar kunt u rekening mee houden?

Heeft u bij Tuingigant besteld? Houdt u dan graag rekening met de volgende aspecten:

Zorg voor voldoende ruimte:
We komen met een grote vrachtwagen. Zorg er daarom voor dat de vrachtwagen de ruimte heeft om al uw producten veilig kan lossen, waarbij het anderen niet in de weg ligt. We leveren zo dicht mogelijk bij uw klus, maar houd er rekening mee dat we niet overal kunnen komen met de vrachtwagen. Gezamenlijk wordt de juiste losplek gekozen.

Controleer de lading bij levering:
Klopt de levering niet met wat u besteld heeft? Of ondervind u schade aan de producten? Meld dit dan direct bij de chauffeur en aan ons. Achteraf kunnen wij uw schade niet meer beoordelen wie de schade heeft gemaakt. Wij zorgen de juiste afhandeling. Na het lossen maakt de chauffeur een foto van de geleverde producten.

Problemen bij de levering?Mocht een van de bovenstaande punten een probleem zijn neem dan zo snel mogelijk contact met ons op! Op deze manier komt u achteraf niet voor verrassingen en/of extra kosten te staan.

Tuingigant.com - 2021 | Algemene voorwaarden - Privacy policy - Retourvoorwaarden