In dit handige overzicht vindt u alle informatie voor wat betreft:

  • Verzending & levertijden
  • Waar mee rekening houden?
  • Schade en garantie

Verzending

Bij Tuingigant verzenden we altijd al onze artikelen met zorg. Dit houdt in dat wij van A tot Z voorzichtig omgaan met uw artikelen. De artikelen worden verpakt waar mogelijk. De schuttingen komen met speciaal groot transport en worden bezorgd door een specialistisch bedrijf op het gebied van groot vervoer. Op deze manier bent u verzekerd van de beste producten en de beste verzending, zodat u zorgeloos kan gaan genieten.

Pakketverzending

Handzame producten versturen we met onze verzendpartner DHL of PostNL. Na uw bestelling sturen we een track and trace verzendcode waarbij u de verzending kunt traceren. Op deze manier weet u precies wanneer u uw pakketje kunt ontvangen. Geen track and trace code van ons ontvangen? Vaak kunnen deze e-mails in uw spambox belanden of Neem dan contact met ons op.

  • Handzame pakketten: Levertijd tussen de 1 – 3 werkdagen.
  • Pakketten tot 1,80 m: Levertijd tussen de 1 – 3 werkdagen.

Vrachtverzending

Producten of combinaties die zwaarder zijn dan 10 kilo, versturen we per vracht. Een vrachtwagen is in staat zwaardere producten te bezorgen. Denk hier aan producten zoals bijvoorbeeld schuttingdelen en schuttingpalen. Lees hieronder waar u rekening mee kunt houden bij vrachtverzending.

  • Vrachtverzending: Levertijd tussen de 3 – 5 werkdagen

Vrachtverzending: Waar kunt u rekening mee houden?

Heeft u bij Tuingigant besteld? Houdt u dan graag rekening met de volgende aspecten:

Zorg voor voldoende ruimte:
We komen met een grote vrachtwagen. Zorg er daarom voor dat de vrachtwagen de ruimte heeft om al uw producten veilig kan lossen, waarbij het anderen niet in de weg ligt. We leveren zo dicht mogelijk bij uw klus, maar houd er rekening mee dat we niet overal kunnen komen met de vrachtwagen. Gezamenlijk wordt de juiste losplek gekozen.

Controleer de lading bij levering:
Klopt de levering niet met wat u besteld heeft? Of ondervind u schade aan de producten? Meld dit dan direct bij de chauffeur en aan ons. Achteraf kunnen we uw schade niet meer beoordelen wie de schade heeft gemaakt. We zorgen de juiste afhandeling. Na het lossen maakt de chauffeur een foto van de geleverde producten.

Problemen bij de levering? 
Mocht een van de bovenstaande punten een probleem zijn neem dan zo snel mogelijk contact met ons op! Op deze manier komt u achteraf niet voor verrassingen en/of extra kosten te staan.

Retourneren van producten:
Zijn er producten niet helemaal naar wenst? Dan is het retourneren van producten een mogelijkheid. Laat het ons uiterlijk binnen 14 dagen na levering van uw producten weten via mail of telefoon. Lees onze algemene voorwaarden over uw rechten en plichten in artikel 6 en 7.

Tuingigant.com - 2023 | Algemene voorwaarden - Privacy policy - Retourvoorwaarden