Op zoek naar een maatwerk schutting tuinpoort?

Heeft u een vaste doorgang naar de tuin of de straat? Of bent u op zoek naar een specifieke houten tuinpoort? Passen onze standaard tuinpoort formaten hier niet tussen? Dan kunnen we u voor een meerprijs een maatwerk tuinpoort laten maken. Dit kan met al onze houtsoorten. Elke schutting tuinpoort is verstevigd met een stalen frame en wordt standaard geleverd met slotset en sleutels. Naast enkele tuinpoorten bieden we ook maatwerk dubbele poorten aan. Uw maatwerk vraag is ons nooit te gek.

Onze standaard tuinpoorten zijn tot een maximale hoogte van 2 meter verkrijgbaar en de breedte kan variëren. Maar we kunnen de poorten ook op maat maken, zodat deze perfect aansluiten op jouw situatie. Of je nu een kleine opening tussen twee schuttingdelen hebt of een brede doorgang wilt maken, wij maken de poort precies zoals jij hem hebben wilt.

Hoe werkt het?

Het aanvragen van een maatwerk schutting tuinpoort is heel eenvoudig. Bereken zelf de gewenste maat, of laat uw poort door ons berekenen door het doorgeven van de maximale doorgang. Hieronder leggen we het stap voor stap uit.

Levering binnen 5 werkdagen

In de meeste gevallen kunnen wij uw maatpoort al binnen 5 werkdagen op locatie leveren. Ophalen kan ook.

Vanaf 50,- euro meerprijs

Bij standaard poorten vragen we een meerprijs van 50,- euro (inclusief btw). U ontvangt altijd een offerte van ons.

Alle populaire houtsoorten

Keuze uit alle houtsoorten: Grenen, Zwart, Douglas, Red Class wood, hardhout en nog veel meer.

1. Neem contact op

Gebruik het formulier, bel ons of stuur een mailtje met de vraag voor een maatpoort. U kunt zelf het formaat doorgeven via de instructies, of vraag het ons.

2. Ontvang uw offerte

Binnen aanzienlijke tijd ontvangt u een offerte met uw gewenste maatpoort. Voor standaard complete poorten is dit een meerprijs van 50 euro (incl. btw). Voor dubbele of ingewikkelde poorten ontvangt u een maatwerk offerte.

3. Akkoord & levering

Bij akkoord gaan we direct aan de slag met uw maatpoort. Vaak al kunnen wij uw maatpoort al binnen 5 werkdagen leveren. Ophalen kan natuurlijk ook. Ook ontvangt u een montage-instructie.

Tuinpoort standaard of op de gewenste maat

Een maatwerk tuinpoort biedt niet alleen functionaliteit, maar kan ook een mooie toevoeging zijn aan de uitstraling van je tuin. Bij ons kun je terecht voor schutting tuinpoorten in elke gewenste maat. Of je nu een standaard formaat nodig hebt of een specifieke afmeting zoekt, wij kunnen het voor je maken. Ook dubbele poorten behoren tot de mogelijkheden. Dit krijgt u standaard op elke maatpoort:

  • Houten poort met metalen frame
  • Slotset met sleutels
  • Duimen en ogen (voor het ophangen)
  • Een houten aanslaglat
  • Een houten kozijn op maat

 

zo monteert u een schutting tuinpoort met slotset

Keuze uit alle populaire houtsoorten

Onze tuinpoorten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals grenen, douglas, red class wood, zwart grenen of nobifix hout. Door te kiezen uit verschillende houtsoorten kun je de uitstraling van de poort helemaal aanpassen naar jouw smaak. Bovendien worden al onze poorten verstevigd met een metalen frame, waardoor ze extra stevig zijn en een lange levensduur hebben. Bekijk al onze complete en losse schuttingpoorten.

Bekijk alle voorbeelden van maatwerk schutting tuinpoorten

Zo monteert u een schutting tuinpoort

Zelf een (maatwerk) tuinpoort monteren? Bekijk onze montage-instructie voor het installeren van een schutting tuinpoort. We vertellen u in video, tekst en beeld precies elke stap die u zal nemen om de perfecte houten schutting tuinpoort te monteren. Nog vragen over het monteren? Of het plaatsen van een schutting? Neem dan contact met ons op.

zo monteert u een schutting tuinpoort met slotset

“Voor elke klus de beste maatpoort”

Via Tuingigant kunt u eenvoudig maatwerk producten laten maken. In onze eigen schuttingfabriek werken wij dagelijks om onze eigen producten te kunnen fabriceren en assembleren. Dit doen we om de juiste kwaliteit te kunnen garanderen aan onze klanten. We werken met alle typen houtsoorten en de beste vakmensen.

Mathijs

E-commerce specialist Tuingigant.com

Neem contact op

mathijs tuingigant b2b groothandel en schuttinghandel

Meer blogs

Nobifix: Een uitstekend alternatief voor hardhout

Nobifix schutting Vanaf heden biedt Tuingigant ook Nobifix schuttingen aan. Bijzonder is dat dit uniek bewerkte hout net zo lang […]

Lees blog

Gespoten of gedompeld zwart hout

Gedompeld of gespoten zwart hout? In hedendaagse tuinontwerpen wordt zwart hout steeds vaker gebruikt, denk hierbij aan stijlvolle zwarte schuttingen […]

Lees blog

Selectie uit onze schuttingschermen

Doe het lekker zelf!

Op zoek naar een unieke schutting?

Stel uw eigen unieke schutting samen naar wens en wij leveren de schutting die voldoet aan uw wensen. Laat u verrassen door ons ruime assortiment.

Begin hier
  • Premium kwaliteit
  • Handige Doe-het-zelf handleiding
  • Snel geleverd
  • 10 jaar garantie
Tuingigant.com - 2024 | Algemene voorwaarden - Privacy policy - Retourvoorwaarden