Heeft u van ons een product ontvangen die u wilt terugsturen? In de meeste gevallen is dat mogelijk. Helaas is het niet mogelijk om op maat gemaakte producten te retourneren. De kosten voor het retourneren zijn altijd voor de koper. Dit is hetzelfde bedrag als dat er eerder is betaald aan verzendkosten.

Waar heeft u recht op?

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Aanvankelijk van uw type verzending (postbestelling of vrachtbestelling) zijn er verschillende kosten. Lees in onze algemene voorwaarden uw rechten en plichten met betrekking tot herroeping van producten.

Herroepingsrecht

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@tuingigant.com Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retouradres:
Tuingigant B.V.
Afdeling: Retourneren
Handelsweg 11
7671 DB Vriezenveen

Geen herroepingsrecht bij op maat gemaakte producten

Bij producten die u via deze webwinkel voor op maat worden gemaakt (volgens de door u ingevoerde specificatie), is het herroepingsrecht niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. Dit gaat om producten die wij op maat zagen (waaronder: schuine schuttingdelen, afgekorte palen en of onderplaten) of producten met een door u gespecificeerde opdruk.

Retourvoorwaarden

  1. Meld uw retour aan via het retourformulier. Uw retouraanvraag wordt dan verwerkt in ons systeem.
    2. Zolang u als klant echter nog niet besloten heeft het product te houden, mag u het product weliswaar proberen, echter NIET gebruiken. Tijdens de zichttermijn kunt u het product beoordelen zoals u dat in een winkel zou doen.
    3. U kunt uitsluitend uw onbeschadigde product in,  indien mogelijk, de originele / onbeschadigde verpakking retourneren.
    4. De kosten en risico voor retourneren komen voor uw rekening, tenzij anders overeengekomen ( in geval van gebreken bijvoorbeeld). Verstuur de zending via bijv. PostNL, U ontvangt dan een trackingnummer waarmee u de zending kunt volgen.
    5. Maak het voor ons duidelijk bij welke order uw retourzending hoort.
Tuingigant.com - 2024 | Algemene voorwaarden - Privacy policy - Retourvoorwaarden