Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en om het bestel en bezorgproces vlekkeloos te laten verlopen. Is het helaas niet helemaal gegaan zoals u verwacht had of bent u niet helemaal tevreden? Uiteraard gaan wij er altijd vanuit dat we het samen op kunnen lossen. Neem contact met ons op en dan lossen wij het op!

Opmerking of vraag over de geleverde producten?

Hout is een natuurproduct en heeft zijn eigen specifieke eigenschappen. Het komt bijvoorbeeld voor dat douglas of grenen hout kan gaan scheuren bij droog of warm weer, dit trekt weer dicht bij vochtig weer. Ook komen in hout noesten en kwasten voor, dit is kenmerkend aan hout (het blijft een natuurproduct).

Geïmpregneerd grenen kan groene of witte sporen bevatten, dit komt omdat het impregneermiddel reageert op het hars. De vlekken trekken geleidelijk weg.

Bij beton kan het voorkomen dat er kleine luchtbellen, beschadigingen, scheurtjes of verkleuringen in het product zitten. Daarnaast kan het voorkomen dat er kalk uitbloei ontstaat door een reactie met regenwater. De kalk slaat dan uit als witte uitslag. Dit verschijnsel hoort bij beton en verdwijnt vanzelf.

Tot slot kan het voorkomen dat er soms een minimaal kleurverschil zit in producten, omdat deze op een ander tijdstip zijn geproduceerd.

Beschadiging vastgesteld?

Heeft u achteraf een beschadiging vastgesteld van uw bestelling? Dan adviseren wij u om hier foto’s van te maken en deze naar ons te sturen. Wij verzoeken u graag het bestelnummer vermelden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Geen passende oplossing gevonden?

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Tuingigant.com - 2024 | Algemene voorwaarden - Privacy policy - Retourvoorwaarden