Vind uw antwoord

In onderstaand overzicht met veelgestelde vragen kun je vast een antwoord vinden op je vraag.

Uw vraag nog steeds niet beantwoord? Neem dan contact met ons op.

Normaal gesproken ontvangt u binnen enkele minuten een bevestiging van uw aanvraag per e-mail. Mocht dit niet het geval zijn, controleer dan eerst of de mail niet in de map “spam”of “ongewenste items” is beland.

Mocht u de mail ook hier niet kunnen vinden neem dan contact op via de mail: info@tuingigant.com of bel naar: 085 – 890 07 57

 • Handzame pakketten: Levertijd tussen de 1 – 3 werkdagen.
 • Pakketten tot 1,80 m: Levertijd tussen de 1 – 3 werkdagen.
 • Vrachtverzending: Levertijd tussen de 5 – 10 werkdagen.

Bij Tuingigant verzenden we altijd al onze artikelen met zorg. Dit houdt in dat wij van A tot Z voorzichtig omgaan met uw artikelen. De artikelen worden verpakt waar mogelijk. De schuttingen komen met speciaal groot transport en worden bezorgd door een specialistisch bedrijf op het gebied van groot vervoer. Op deze manier bent u verzekerd van de beste producten en de beste verzending, zodat u zorgeloos kan gaan genieten.

Pakketlevering

Handzame producten versturen we met onze verzendpartner DHL of PostNL. Hierbij moet u zich houden aan de voorwaarden van de desbetreffende verzender. 

Vrachtlevering

U hoeft niet aanwezig te zijn voor de levering, houdt wel rekening met de volgende aspecten:

 • Het bezorgadres moet goed bereikbaar zijn via de openbare verharde weg. Voor deze weg mogen geen vervoersbeperkingen gelden.
 • Verplaats en bescherm je privé eigendommen voorafgaand aan de levering, de toegang dient geheel vrijgemaakt te zijn.
 • De vervoerder kan niet aansprakelijk worden gehouden voor schade aan privé eigendommen bij de levering.
 • Zorg voor voldoende ruimte, de order wordt geleverd met een bakwagen en aanhanger.
 • Lichte artikelen worden naast of achter de bakwagen/aanhanger afgeleverd. Als de omgeving het toelaat kan er op het erf geleverd worden, aangrenzend aan de openbare weg.
 • Zware artikelen worden op de stoep naast of achter de bakwagen/aanhanger geleverd. Je dient er zelf voor te zorgen dat het product op je erf of in jouw tuin komt.
 • Voor het leveren van schuttingmateriaal dient u latjes of blokjes voor de bezorgers neer te leggen, zodat zij los van de grond kunnen leveren.
 • Pallets, bokken en bigbags blijven na levering bij u achter. In sommige gevallen neemt de vervoerder dit direct mee terug.

Wij van Tuingigant.com geven standaard 10 jaar garantie op houtrot in onze schuttingen. Wij werken uiteraard uitsluitend met hoogwaardige materialen. 

Het is bij ons mogelijk te betalen met: Ideal, Paypal, Mister Cash, Apple pay en Google pay. Daarnaast ook bij afhalen mogelijk met de pin of contant.

Klopt de levering niet met wat u besteld heeft? Of ondervind u schade aan de producten? Meld dit dan direct bij de chauffeur en aan ons, zo kunnen wij zorgen voor de juiste afhandeling. Achteraf kunnen wij niet meer beoordelen wie de schade heeft gemaakt. Na het lossen maakt de chauffeur een foto van de geleverde producten. Controleer dan ook na de levering of alles correct geleverd is zodat misverstanden voorkomen worden.

Door deklatten te gebruiken in op uw schutting voorkom je dat water inregent op de kopse kant van de planken. Dit zorgt ervoor dat uw schutting een stuk langer mee gaat. Zonder deklatten is de garantie op houtrot 5 jaar minder.

 Onze “poorten compleet” zijn voorzien van een stalen framewerk en zijn inclusief een grenen kozijn, slot met meerdere sleutels, houten aanslag lat, ogen en duimen. De producten worden los geleverd en dienen zelf gemonteerd te worden.

De ‘Losse poorten” geleverd met 2 bevestigingspunten die op de ophang ogen gehangen kunnen worden. Eventueel kunt u de ophang ogen, duimen, aanslag lat, RVS deurbeslag met slot, kozijnen en schroeven meebestellen.

Dit kan zeker, stuur dan een mail naar Info@tuingigant.com geef duidelijk aan wat uw speciale wensen zijn en vermeld uw NAW-gegevens zo kunnen wij voor u een offerte opstellen.

Goed geholpen?

Is uw vraag beantwoord? Overweeg dan om een review achter te laten met de knop hier onder. Deze helpen ons namelijk enorm om zo nog meer mensen te kunnen helpen.

Tuingigant.com - 2024 | Algemene voorwaarden - Privacy policy - Retourvoorwaarden