Altijd een buitenverblijf naar uw smaak

En volledig naar wens te configureren

Op zoek naar het perfecte buitenverblijf voor bij uw huis? Bij Tuingigant bieden we een grote hoeveelheid aan keuze volledig naar wens. Via onze shop kunt u al onze modellen bekijken en kopen. Liever zelf nog wat aanpassen? Dat is ook mogelijk. U kunt dan een afspraak maken bij ons in de showroom. We laten u graag zien hoe onze producten eruit zien en configureren uw droom buitenverblijf naar eigen wens. We vertellen u direct een prijs en stemmen eventueel de plaatsingsdata met u af. Zelf plaatsen van de overkapping behoort ook tot de mogelijkheden. Standaard ontvangt u van ons een montage handleiding meegestuurd.

Buitenverblijf Casa

Prachtige Douglas buitenverblijf met een diepte van 300cm. De Casa is in verschillende breedtes verkrijgbaar en maakt gebruik van 12cm dikke staanders. Volledig aanpasbaar naar uw wensen.
 
 
 
 

 Buitenverblijf Florence

Volledig aanpasbare buitenverblijf Florence, met de keuze uit 300 of 400cm diepte. De Florence is in verschillende breedtes verkrijgbaar en maakt gebruik van 14,5cm dikke staanders.


Buitenverblijf Mensa

Het buitenverblijf Mensa is 400cm diep en maakt gebruik van 14.5cm dikke staanders. Het kleinste model mensa heeft een breedte van 440cm en de grootste 980cm, waarbij alle maten volledig aanpasbaar zijn.

 

Buitenverblijf Palermo

Ruim assortiment in de dieptes: 250cm, 300cm en 400cm. Volledig aanpasbaar naar uw eigen wensen, met een maximale breedte van 1435cm!

 

Buitenverblijf Refter

De Refter is verkrijgbaar in de dieptes: 250cm 300cm en 400cm met een maximale breedte van 1200cm! De Refter heeft extra veel tussen opties voor een ruim assortiment aan keuze.

 

Buitenverblijf Siena

De Siena beschikt over een extra ruim assortiment, zo is er voor elke tuin een geschikt model. De dieptes zijn: 250, 300 en 400cm, met een maximale breedte van 1220cm. 

 

Buitenverblijf Toscane

Prachtig buitenverblijf Toscane met een zeer royale afmeting van 500cm diep. Verkrijgbaar tot maximaal 1230cm breed. De Toscane is volledig aanpasbaar naar uw eigen wensen.

 

Buitenverblijf Florence

Met dieptematen van 300 en 400cm en een maximale breedte van 940cm, is dit een perfect buitenverblijf voor de gemiddelde tuin. Het tuinverblijf is volledig aanpasbaar naar eigen keuze.

 

Volledig op maat

Laat uw buitenverblijf volledig op maat configureren. Maak nu een vrijblijvende afspraak bij ons in de showroom.

 

Buitenverblijf op maat configureren

Maak hier online een afspraak

Uw buitenverblijf helemaal naar wens door ons laten configureren? Dat doen we graag en geheel vrijblijvend. In onze showroom kunnen we u de producten laten zien en voelen. Zo weet u precies welke kwaliteit producten u kunt verwachten voor uw toekomstige overkapping. Vervolgens configureren wij direct uw buitenverblijf en kunt u het resultaat direct zien. De prijs ziet u ook direct. We maken eventueel meerdere offertes voor u om overna te denken.

Afspraak maken voor een maatwerk overkapping

Datum(Vereist)
Kies een datum dat u goed uitkomt om langs te komen.
Kies een tijd dat u goed uitkomt om langs te komen.

Buitenverblijven van Tuingigant

Buitenverblijven kunnen een erg waardevolle toevoeging aan een tuin zijn. Hier zijn veel redenen voor te bedenken. Naast dat het sterke invloed heeft op het aanzicht en uitstraling van een tuin, heeft het bovendien ook zeer praktische functies. Met een buitenverblijf breidt u uw leefruimte uit, waardoor u het hele jaar door kunt genieten van uw tuin. Voor de variatie lekker in de tuin eten, ook wanneer het minder goed weer is. Of wellicht wordt dit de plek waar u de ruimte en privacy heeft om ongestoord te werken aan hobby- of werkprojecten. Waar u uw buitenverblijf het liefst voor gebruikt is persoonlijk. Net als uw keuze voor het ontwerp, de materialen en afmetingen ervan. Het moet immers aansluiten bij uw smaak, huis en tuin. Daarom hebben wij bij Tuingigant niet alleen een breed assortiment, maar kunt u uw buitenverblijf volledig op maat laten maken. Via onze site maakt u eenvoudig een afspraak om langs te komen in onze showroom.

Voordelen en mogelijkheden van buitenverblijven

Op onze website vindt u zeker acht verschillende houten buitenverblijven. Maar daar stoppen de opties uiteraard nog lang niet! De luxe buitenverblijven die u op onze website ziet, zijn namelijk volledig aanpasbaar. Dit maakt dat de mogelijkheden nagenoeg eindeloos zijn. Sommige mensen hebben graag een gedeelte van het buitenverblijf open, terwijl anderen het volledig afsluitbaar willen hebben. Bijvoorbeeld door middel van een glazen schuifwand. Zo kunt u zelfs in de winter genieten van het ruimtelijke gevoel dat een buitenverblijf u biedt zonder dat uw stookkosten te hoog in de cijfers lopen. Ook kiezen sommige mensen ervoor hun buitenverblijf te combineren met een schuur. Door het laten plaatsen van een buitenverblijf voegt u extra vierkante meters toe aan uw woning. Deze extra ruimte kunt u gebruiken zoals u dat wilt. Daarbij is het een groot voordeel dat deze extra vierkante meters meegerekend mogen worden in het oppervlak van uw huis wanneer u besluit het ooit te verkopen. U kunt het dus zien als een lange termijn investering die u op verschillende manieren veel plezier oplevert.

Een buitenverblijf van Tuingigant

Uw buitenverblijf kan dus volledig worden afgestemd op wat u voor ogen heeft. Daarnaast is het natuurlijk net zo belangrijk dat uw verblijf precies in uw tuin past, de afmetingen luisteren dan ook nauw. Ook dit is aan te passen via onze site of u kunt een afspraak maken om in onze showroom langs te komen. Hier kunt u rustig alle producten bekijken en precies aangeven wat u zou willen aanpassen aan onze standaard buitenverblijven. Met uw input en onze kennis configureren wij uw toekomstige buitenverblijf en ziet u direct het resultaat. Tevreden? Dan hoort u van ons ook gelijk de prijs. Zo weet u meteen waar u aan toe bent. Tot slot plaatsen wij onze buitenverblijven voor iedereen die dat wil. Voor degenen die het liever zelf in de hand houdt, krijgt van ons een montage handleiding toegestuurd. Welke manier u ook kiest en hoe uw buitenverblijf er ook uit moet komen te zien, wij realiseren voor u uw droomverblijf!

Tuingigant.com - 2022 | Algemene voorwaarden - Privacy policy - Retourvoorwaarden