Altijd een buitenverblijf naar uw smaak

En volledig naar wens te configureren

Op zoek naar het perfecte buitenverblijf voor bij uw huis? Bij Tuingigant bieden we een grote hoeveelheid aan keuze volledig naar wens. Via onze shop kunt u al onze modellen bekijken en kopen. Liever zelf nog wat aanpassen? Dat is ook mogelijk. U kunt dan een afspraak maken bij ons in de showroom. We laten u graag zien hoe onze producten eruit zien en configureren uw droom buitenverblijf naar eigen wens. We vertellen u direct een prijs en stemmen eventueel de plaatsingsdata met u af. Zelf plaatsen van de overkapping behoort ook tot de mogelijkheden. Standaard ontvangt u van ons een montage handleiding meegestuurd.

Buitenverblijf Casa

Prachtige Douglas buitenverblijf met een diepte van 300cm. De Casa is in verschillende breedtes verkrijgbaar en maakt gebruik van 12cm dikke staanders. Volledig aanpasbaar naar uw wensen.
 
 
 
 

 Buitenverblijf Florence

Volledig aanpasbare buitenverblijf Florence, met de keuze uit 300 of 400cm diepte. De Florence is in verschillende breedtes verkrijgbaar en maakt gebruik van 14,5cm dikke staanders.


Buitenverblijf Mensa

Het buitenverblijf Mensa is 400cm diep en maakt gebruik van 14.5cm dikke staanders. Het kleinste model mensa heeft een breedte van 440cm en de grootste 980cm, waarbij alle maten volledig aanpasbaar zijn.

 

Buitenverblijf Palermo

Ruim assortiment in de dieptes: 250cm, 300cm en 400cm. Volledig aanpasbaar naar uw eigen wensen, met een maximale breedte van 1435cm!

 

Buitenverblijf Refter

De Refter is verkrijgbaar in de dieptes: 250cm 300cm en 400cm met een maximale breedte van 1200cm! De Refter heeft extra veel tussen opties voor een ruim assortiment aan keuze.

 

Buitenverblijf Siena

De Siena beschikt over een extra ruim assortiment, zo is er voor elke tuin een geschikt model. De dieptes zijn: 250, 300 en 400cm, met een maximale breedte van 1220cm. 

 

Buitenverblijf Toscane

Prachtig buitenverblijf Toscane met een zeer royale afmeting van 500cm diep. Verkrijgbaar tot maximaal 1230cm breed. De Toscane is volledig aanpasbaar naar uw eigen wensen.

 

Buitenverblijf Florence

Met dieptematen van 300 en 400cm en een maximale breedte van 940cm, is dit een perfect buitenverblijf voor de gemiddelde tuin. Het tuinverblijf is volledig aanpasbaar naar eigen keuze.

 

Volledig op maat

Laat uw buitenverblijf volledig op maat configureren. Maak nu een vrijblijvende afspraak bij ons in de showroom.

 

Buitenverblijf op maat configureren

Maak hier online een afspraak

Uw buitenverblijf helemaal naar wens door ons laten configureren? Dat doen we graag en geheel vrijblijvend. In onze showroom kunnen we u de producten laten zien en voelen. Zo weet u precies welke kwaliteit producten u kunt verwachten voor uw toekomstige overkapping. Vervolgens configureren wij direct uw buitenverblijf en kunt u het resultaat direct zien. De prijs ziet u ook direct. We maken eventueel meerdere offertes voor u om overna te denken.

Afspraak maken voor een maatwerk overkapping

Datum(Vereist)
Kies een datum dat u goed uitkomt om langs te komen.
Kies een tijd dat u goed uitkomt om langs te komen.

Tuingigant.com - 2022 | Algemene voorwaarden - Privacy policy - Retourvoorwaarden