Nobifix schutting

Vanaf heden biedt Tuingigant ook Nobifix schuttingen aan. Bijzonder is dat dit uniek bewerkte hout net zo lang mee gaat als tropisch hout. Een erg goed alternatief traditionele hardhout, kunststof of beton. De prijs voor een scherm is aantrekkelijker dan harthouten heeft een gelijkmatige levensduur. De kleur is authentiek bruin, wat een speciale look geeft aan uw tuin. De schermen staan extra stoer naast premium antraciete palen.

In ons assortiment bieden wij volledige schermen aan, maar ook alle toebehoren, waaronder deklatten, lage schermen en schuine schermen en gaasschermen van het Nobifix hout. In dit blog vertellen wij u meer over het unieke en duurzame houttype.

nobifix stampbeton schutting hout beton

Wat is Nobifix hout?

Nobifix is geen houtsoort, maar een behandeltype. Het hout komt van een Europese naaldboom. Het wordt verduurzaamd door middel van een sterk vacuüm, waarbij de werkzame stoffen diep doordringen in het hout. Middels deze methode gaat het hout minstens 25 jaar mee. Langer dan geïmpregneerd grenen en net zo lang als hardhout. Dit zijn de unieke punten van Nobifix:

 • Minder werking dan geïmpregneerd hout
 • Insectenwerend
 • Schimmelbestendig
 • Onderhoudsvrij
 • Geeft niet af
 • Lange levensduur (25 jaar)
 • lange garantie (20 jaar)

Een prima alternatief voor hardhout en composiet

Nobifix is zeer duurzaam en een goed alternatief voor hardhout. Goedkoper, maar ook onderhoudsvrij. Ook ten opzichte van composiet is een Nobifix schuttingscherm aanzienlijk goedkoper. Net zoals hardhout en composiet werkt het hout niet, is het schimmelbestendig en geeft het niet af. Zeer onderhoudsvriendelijk dus.

De ervaringen van Nobifix hout

De ervaring van Nobifix schutting hout is dat dit erg lang mee gaat. Zeker wel 25 jaar! Het werkt veel minder dan geïmpregneerd grenen en staat langer garant voor een fraaie uitstraling. Na loop van tijd vergrijsd ook dit hout zoals al het andere hout. Het is een milieuvriendelijke oplossing. Beitsen of verven van het hout is niet nodig.

Nobifix assortiment

Op zoek naar een duurzame Nobifix schutting? Neem een kijkje in ons assortiment of kom langs bij Tuingigant en bekijk het scherm in onze showsteeg. Wij bieden volledige schermen aan, maar ook halve schermen, deklatten en gaaspanelen. Vragen over onze producten? Neem dan contact met ons op!

Meer blogs

De tuintrends van 2021

Het jaar 2021 is alweer aangebroken en met veel positiviteit en mooie vooruitzichten gaat dit op vele gebieden een mooi […]

Lees blog
Grenen schutting hout-beton

Zo kiest u de beste schutting betonpaal

Welke schutting betonpaal moet ik kiezen? U wilt een schutting, maar met welk schutting betonpaal? Welke kleuren zijn er? En […]

Lees blog

Selectie uit onze schuttingschermen

Doe het lekker zelf!

Op zoek naar een unieke schutting?

Stel uw eigen unieke schutting samen naar wens en wij leveren de schutting die voldoet aan uw wensen. Laat u verrassen door ons ruime assortiment.

Begin hier
 • Premium kwaliteit
 • Handige Doe-het-zelf handleiding
 • Snel geleverd
 • 10 jaar garantie
Tuingigant.com - 2024 | Algemene voorwaarden - Privacy policy - Retourvoorwaarden