Een volledig overzicht met alle materialen

U wilt een complete schutting plaatsen, maar welke materialen heeft u daar eigenlijk voor nodig? Bij een kwalitatief hoogwaardige schutting kunt u daarom ook maar beter niks vergeten. In het onderstaande overzicht vind u alle producten die u minimaal moet hebben om een strakke schutting te kunnen plaatsen.

De basis: Palen & onderplaten

Een sterke basis bestaat uit betonpalen en beton onderplaten. Dit geeft garantie voor een stevige fundatie en een schutting dat jaren langer mee gaat ten opzichte van bijvoorbeeld hardhouten palen. De schutting komt van de grond en zorgt er voor dat spatwater het hout niet kan beschadigen. Tuingigant heeft verschillende betonpalen in diverse kleuren. Kies voor standaard stampbetonpalen of een exclusieve uitstraling met glad gestreken premium betonpalen. Bekijk alle betonpalen & onderplaten.

Het aanzicht: Een hoogwaardig schuttingscherm

Het schuttingscherm bepaald het aanzicht. Kies vooraf het houttype dat het beste bij uw tuin past. Grenen is doorgaans een verstandige keuze, maar wil je een kwalitatief hoogwaardige en premium uitstraling? Maak dan een keuze naar een Douglas schuttingscherm of Red Class Wood schuttingscherm. Deze schermen worden ook geleverd in het zwart. Dat geeft ook een exclusief aanzicht. Liever een ander kleurtje? Dat kan! Kies een kleur uit ons beits assortiment voor schuttingen. Bekijk hier het volledige aanbod aan schuttingschermen.

Montage: L-beslag & schroeven

Zet de schuttingschermen vast aan de betonpalen met l-beslag. Hierin heeft u drie keuzes van verschillende kleuren dat het beste past bij de uitstraling van uw schutting. Eventueel kunt u de betonpalen extra vastzetten met betonmortel. Doorgaans is dit niet nodig, maar bij losse grond kan het erg handig zijn. Voor een paal aan een poort adviseren wij altijd betonmortel toe te voegen. Bekijk het volledige assortiment met montage materiaal.

Langer levensduur: Afdeklatten & afwerklatten

Een deklat geeft uw schutting een langere levensduur. Soms wel 5 jaar extra. Het zorgt er voor dat het regenwater niet bovenin de schutting kan lopen, wat houtrot kan veroorzaken. Door de piramidevorm valt het water netjes langs de schutting naar beneden. Voor elk type schuttinghout soort hebben wij een bijpassende afdeklat. Tip! Zet u een schutting met uw buren? Bestel dan afwerklatten mee. Deze kunt u over het l-beslag monteren zodat de montage niet meer zichtbaar is. Dat geeft een extra strakke uitstraling. Bekijk hier het volledige aanbod aan afdek- en afwerklatten.

Met de bovenstaande producten heeft u een compleet beeld van wat u nodig heeft voor een stevige en kwalitatief hoogwaardige schutting. Heeft u vragen over de montage? Lees ons blog over montage of neem gewoon even contact met ons op. Wij helpen u hier graag mee.

Meer blogs

Yakiniku Kamado

Welke Yakiniku kamado moet ik kopen?

Altijd al willen weten welke kamado bij u past? Lees snel onze blog en laat u meenemen in de wereld […]

Lees blog
Grenen schutting hout-beton

Zo kiest u de beste schutting betonpaal

Welke schutting betonpaal moet ik kiezen? U wilt een schutting, maar met welk schutting betonpaal? Welke kleuren zijn er? En […]

Lees blog

Selectie uit onze schuttingschermen

Doe het lekker zelf!

Op zoek naar een unieke schutting?

Stel uw eigen unieke schutting samen naar wens en wij leveren de schutting die voldoet aan uw wensen. Laat u verrassen door ons ruime assortiment.

Begin hier
  • Premium kwaliteit
  • Handige Doe-het-zelf handleiding
  • Snel geleverd
  • 10 jaar garantie
Tuingigant.com - 2024 | Algemene voorwaarden - Privacy policy - Retourvoorwaarden