Kwalitatieve tuinmeubelen van Talen Buitenmeubelen

Onlangs toegevoegd aan ons tuinmeubelen assortiment: Kwalitatieve buitenmeubelen. Het assortiment van Talen wordt gefabriceerd in het Nederlandse Staphorst. Het merk kenmerkt zich in de hoogwaardige kwaliteit van hun producten. Ze zijn doorgaans robuust en ijzer sterk.

 

 

Picknicktafel met open instap

1. Optimale bevestiging en stevigheid

De producten van Talen Buitenmeubelen worden in Nederland gezaagd, onder druk geïmpregneerd en afgemonteerd. Hierdoor kan het bedrijf in Staphorst een maximale kwaliteit waarborgen van hun producten. De onderdelen zijn gemaakt van uitsluitend kwalitatief Noord-Europees naaldbomen hout en worden gezaagd in gehele delen. Welke zich kenmerkt als hout met een minimaal aantal noesten. Die zijn dus nooit verlijmd, wat zorgt voor een duurzame oplossing.

2. Gedroogd en per onderdeel geïmpregneerd

Elk onderdeel van het product wordt kunstmatig gedroogd in een eigen droogkamer en vervolgens duurzaam geïmpregneerd. Standaard wordt het product afgemonteerd door Talen zelf om de meest optimale stevigheid te kunnen garanderen. Elk onderdeel wordt minimaal met twee schroeven vastgezet en zal daarom minder snel losse onderdelen krijgen.

3. Splintervrij rondgeschuurd

Bij elk houten onderdeel worden de hoeken rondgeschuurd, wat splintervorming voorkomt, maar ook veilig is voor de handen. Kortom een duurzaam en zeer kwalitatief waardig product.

4. Afgemonteerd geleverd

De meeste producten worden volledig afgemonteerd geleverd. U kunt dus direct genieten van uw kwalitatieve Talen Buitenmeubelen. Uiteraard is het mogelijk om op verzoek het product als bouwpakket geleverd te krijgen.

Tuinset Lisse

Assortiment Talen Buitenmeubelen

Ontdek het volledige assortiment aan Talen Buitenmeubelen. Tuingigant heeft alles voor u op een rijtje gezet en in overzichtelijke categorieën geplaatst. Tuingigant biedt onder anderen de volgende buitenmeubelen: Picknick tafels, tuintafels, banken & stoelen. Bloembakken en zandbakken.

Meer blogs

Een complete schutting, wat heeft u nodig?

Een volledig overzicht met alle materialen U wilt een complete schutting plaatsen, maar welke materialen heeft u daar eigenlijk voor […]

Lees blog

Red Class Wood

Wat is Red Class Wood? Red Class Wood is de perfecte vervanger van Douglas hout. Deze naald houtsoort is geïmpregneerd […]

Lees blog

Selectie uit onze schuttingschermen

Doe het lekker zelf!

Op zoek naar een unieke schutting?

Stel uw eigen unieke schutting samen naar wens en wij leveren de schutting die voldoet aan uw wensen. Laat u verrassen door ons ruime assortiment.

Begin hier
  • Premium kwaliteit
  • Handige Doe-het-zelf handleiding
  • Snel geleverd
  • 10 jaar garantie
Tuingigant.com - 2024 | Algemene voorwaarden - Privacy policy - Retourvoorwaarden