Wat is Red Class Wood?

Red Class Wood is de perfecte vervanger van Douglas hout. Deze naald houtsoort is geïmpregneerd met het uiterlijk van Lariks douglas. Doordat het hout geïmpregneerd is, behoudt het hout ook tot wel 4 x langer zijn in vergelijking met douglas. Het hout is ook kunstmatig gedroogd waardoor het hout minder krimpt en uitzet.

Toepassingen Red Class hout

Red Class Wood wordt net zoals grenen en douglas toegepast in veel gebieden binnen het tuinbouw. Of het nu gaat om schuttingschermen of gaat om balken voor uw overkapping. Het is even gemakkelijk te bewerken als bijvoorbeeld geïmpregneerd grenen dus ook het handzagen en schroeven is erg gemakkelijk. Hierdoor zijn de twee grootste toepassingsgebieden daarom ook in de schuttingbouw en bij het bouwen van overkappingen.

Dus of u nu een schutting ermee wil plaatsen of een overkapping ermee wil maken. Het kan allemaal perfect met Red Class hout.

 

Voordelen Red Class

Omdat de voordelen van Red Class vergeleken met douglas hout zijn bijna eindeloos zijn heeft het vele voordelen. Enkele voordelen vergeleken met het douglas hout:

Nadelen Red Class

Het Red Class hout heeft eigenlijk bijna geen nadelen. Dit klinkt misschien raar, omdat het vaak wordt gebruikt als vervanger voor Douglas hout. Vooral doordat de voordelen zo groot zijn wegen de nadelen eigenlijk niet op tegen de voordelen van het Red Class hout.

Kortom kan er dus gezegd worden dat Red Class het superieure broertje is van Douglas. Dus of u nu een overkapping wilt bouwen of een schutting wil plaatsen. Red Class is de perfecte houtsoort om uw klus te klaren!

Bekijk ons Red Class Wood assortiment

Bekijk ons assortiment Red Class Wood. Van dit hout kunt u een complete schutting plaatsen. Calculeer zelf uw schutting, of zoek uw producten zelf uit.

 

[ssba]

Meer blogs

Nobifix: Een uitstekend alternatief voor hardhout

Nobifix schutting Vanaf heden biedt Tuingigant ook Nobifix schuttingen aan. Bijzonder is dat dit uniek bewerkte hout net zo lang […]

Lees blog

Minimale doorkijk door een sleufpaal schutting

Wat is een betonsleufpaal? Een betonsleufpaal is een speciaal soort paal waarbij er schuttingschermen tussen de palen worden geschoven. De […]

Lees blog

Selectie uit onze schuttingschermen

Doe het lekker zelf!

Op zoek naar een unieke schutting?

Stel uw eigen unieke schutting samen naar wens en wij leveren de schutting die voldoet aan uw wensen. Laat u verrassen door ons ruime assortiment.

Begin hier
  • Premium kwaliteit
  • Handige Doe-het-zelf handleiding
  • Snel geleverd
  • 10 jaar garantie
Tuingigant.com - 2023 | Algemene voorwaarden - Privacy policy - Retourvoorwaarden