Strak hekwerk om uw tuin of perceel af te scheiden

Naast schuttingen bieden we ook complete hekwerken aan via Tuingigant. Beschikbaar in meerdere kleuren en maten. Een hekwerk is stevig en een strak uiterlijk aan uw perceel. Hekwerken zijn ideaal voor het afsluiten door een stevige poort en slot. Met de handige beugelverbindingen zijn de hekwerken en tuinhekken eenvoudig te plaatsen. U kunt het zelf, of u kunt het door ons laten doen.

Hekwerk wordt gebruikt voor veel doeleinden. Het afrasteren van tuinen, bedrijfspercelen, schoolpleinen en kinderdagverblijven. Ze zijn stevig en staan uiterst strak. Ook kan hekwerk gebruikt worden voor bijvoorbeeld een dierenverblijf. Het biedt een goede privacy tegen ongenode gasten. Hekwerk is namelijk te glad om op te klimmen.

 

 

Hekwerken in diverse kleuren

Uw start met het kiezen van de kleur en de hoogte van het hekwerk. Voor alle kleuren zijn er dubbelmaatstaafmatten en hekwerk palen beschikbaar. Voor de kleuren groen, zwart en antraciet ook complete hekwerk tuinpoorten. De kleuren waaruit gekozen kan worden zijn:

Kies de hoogte van het hekwerk met palen

Selecteer de hoogte van de paal voor uw hekwerk. Houd rekening mee dat een paal minimaal 60 cm in de grond moet worden geplaatst. De rest van de paal bepaalt de hoogte van het hekwerk. Ook een poort nodig? Bekijk dan alvast welke hoogtes er beschikbaar zijn voor de tuinhekken of hekwerkpoorten. U kunt gebruik maken van extra beton om de hekwerkpalen nog steviger te plaatsen en het verzakken tegen te gaan. Beugels worden niet standaard meegeleverd, maar zijn in de bijpassende kleuren te verkrijgen. De paal is 6×4 cm dik en beschikbaar in diverse hoogtes. De palen zijn gefabriceerd uit staal en zijn afgewerkt met een coating, waardoor het hekwerk lang mee kan.

Bijpassende hekwerk dubbelmaatstaafmatten

Dit type hekwerk dubbelmaatstaafmat is van uitstekende kwaliteit en geeft uw tuin of perceel een strakke afscheiding. De hekwerkmat is standaard 2,5 meter breed en verkrijgbaar in de kleur antraciet, zwart, groen, en thermisch verzinkt. De dubbelstaafmat is gemaakt van meerdere horizontale en verticale spijlen, verdeeld op 6/5/6 mm. De maas (tussenruimte) tussen de staven is 5 mm en dikte van een staaf is 5 mm. De dubbelmaatstaafmatten worden in Nederland gefabriceerd.

Hekwerk tuinpoorten in meerdere formaten

Onze hekwerk tuinpoorten bieden toegang tot uw perceel en zijn beschikbaar als enkele of dubbele poort. Maak keuze uit de breedtes 1 meter, 2,5 meter of 3 meter met een dubbele tuinpoort. Tuinhekken passen perfect bij het dubbelmaatstaafmat hekwerken. Een stevige en mooie uitstraling, maar ook een veilige. De tuinpoort is met een sleutel eenvoudig af te sluiten en te krijgen in diverse hoogtes van 80 cm tot 200 cm. De poedercoating zorgt er voor dat het goed bestemd is tegen weersinvloeden. De tuinhekken zijn beschikbaar in drie kleuren: Groen, zwart en antraciet.

Aanvankelijk hoe de poort wordt bevestigd is hier apart bevestigingsmateriaal voor nodig. Voor een muurbevestiging maakt u gebruik van hekwerk poort/muur bevestigingen. Hierbij worden geen moeren en schroeven meegeleverd. Bestel dan de slotbouten of zelfborende parkers mee bij de bestelling.

Alle extra hekwerk benodigdheden

Het hekwerk en tuinpoorten worden zonder bevestigingsmaterialen geleverd. Voor alle palen zijn kwalitatieve beugels inclusief slotbouten beschikbaar in de juiste kleur van het hekwerk. Voor het monteren op een vlakke vloer of keerwand (stenen muur) zijn speciale voetplaten beschikbaar.

Meer weten over het plaatsen of laten plaatsen van hekwerk? Neem dan contact met ons op voor een passend advies.

Meer blogs

Red Class Wood

Wat is Red Class Wood? Red Class Wood is de perfecte vervanger van Douglas hout. Deze naald houtsoort is geïmpregneerd […]

Lees blog

Hout beton schutting

Grijs, antraciet, Grenen, Zwart grenen of toch Douglas? Tegenwoordig zijn er erg veel schutting te verkrijgen op de markt, maar […]

Lees blog

Selectie uit onze schuttingschermen

Doe het lekker zelf!

Op zoek naar een unieke schutting?

Stel uw eigen unieke schutting samen naar wens en wij leveren de schutting die voldoet aan uw wensen. Laat u verrassen door ons ruime assortiment.

Begin hier
  • Premium kwaliteit
  • Handige Doe-het-zelf handleiding
  • Snel geleverd
  • 10 jaar garantie
Tuingigant.com - 2024 | Algemene voorwaarden - Privacy policy - Retourvoorwaarden