Wat is het plug and play tuinverlichting met 24 volt?

Wat is plug & play? Daar weten we bij Tuingigant veel vanaf, daarom gaan we u in deze blog vertellen over het systeem. We beginnen met de vraag: wat is nu het “24 volt plug & play” of ook wel zwakstroom tuinverlichting systeem? Het gedeelte “plug & play” betekend dat alles eenvoudig op elkaar is aan te sluiten. Hierbij maakt het niet uit of het nu een wandlamp, grondspot, steekspot of staande buitenlamp is. Ook de kabelverbinders, verlengsnoeren en alle andere tuinverlichting 24 volt toebehoren maken gebruik van het plug & play zwakstroom systeem. Het is zo eenvoudig dat u met andere woorden alleen een stopcontact nodig hebt voor de transformator.

 

Veiligheid 24 volt tuinverlichting

Bij Tuingigant staat veiligheid op welke manier dan ook hoog in het vaandel. Daarom raden we u aan gebruik te maken van het “24V plug & play” tuinverlichting systeem. 24V staat voor 24 volt laagspanning. Onze producten uit de categorie: 24V plug & play maken allemaal gebruik van 24 volt laagspanning, dit maakt het product veilig voor spelende kinderen en huisdieren. Zo zorgen we samen voor een veiligere toekomst.

 

Installeren plug & play systeem

Voor het installeren van het systeem hebt u enkele producten nodig. Zo begint u bijvoorbeeld bij het aanschaffen van een inbouwspot, wandlamp, grondspot of steekspot. U kunt vervolgens erg makkelijk de producten aan elkaar verbinden, door een kabelverbinder te gebruiken. Zo verminderd u het aantal kabels dat u moet verlengen. Vanaf de kabelverbinder gebruikt u een 24 volt verlengsnoer om alles te verbinden aan een transformator, waarbij u de transformator aansluit in uw stopcontact.

Ons assortiment bestaat uit Diverse transformatoren. De “gewone” LED transformator, dit is een transformator van 100 watt die u eenvoudig kunt in/uit pluggen voor het gebruik van uw spots. Ook beschikken wij over de Astro LED transformator, dit is een transformator met veel opties zoals: AAN modus, UIT modus, AUTO modus, TIMER modus en ASTRO modus, waarvan u de opties per groep kunt bepalen. Als laatste optie beschikken we ook over een transformator met afstandsbediening, met de afstandsbediening kunt u gemakkelijk uw tuinverlichting bedienen zonder een stekker in of uit te pluggen.

Door goed afgewerkte en geïsoleerde materialen beschikken al onze producten over een IP65/67 certificering, zo kunt u vrijwel alle producten buiten en onder de grond gebruiken zonder dat deze schade ondervinden.

 

 

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op, we geven u graag persoonlijk advies voor uw perfecte tuin. Hier vind u een totaal overzicht van onze producten die gebruik maken van het plug & play systeem. Bent u nog niet helemaal overtuigd? Bekijk dan hier een video van het 24V plug & play systeem.

Meer blogs

voordeligste-hout-beton-schutting-bundel-tuingigant-01

Dit zijn de voordeligste houtbeton schutting bundels

Hout beton schutting voor de beste prijs U gaat een schutting plaatsen, maar bent op zoek naar een goede schutting […]

Lees blog

Grenen

Wat is grenen? Grenen hout is een verzamelnaam voor vele pinus soorten. Dit geld in het bijzonder voor de grove […]

Lees blog

Selectie uit onze schuttingschermen

Doe het lekker zelf!

Op zoek naar een unieke schutting?

Stel uw eigen unieke schutting samen naar wens en wij leveren de schutting die voldoet aan uw wensen. Laat u verrassen door ons ruime assortiment.

Begin hier
  • Premium kwaliteit
  • Handige Doe-het-zelf handleiding
  • Snel geleverd
  • 10 jaar garantie
Tuingigant.com - 2024 | Algemene voorwaarden - Privacy policy - Retourvoorwaarden