Soorten houten tuinschermen 

Tuinschermen zorgen voor sfeer en privacy in uw tuin. Wilt u ongestoord kunnen genieten van uw tuin en hiervoor een schutting plaatsen? Wij leveren tuinschermen van hoge kwaliteit in alle soorten en maten, zo is er altijd een tuinscherm dat bij uw tuin past. Hoge tuinschermen van 180 x 180 cm, lage tuinschermen van 180 x 90 cm of juist een combinatie van beiden. Daarbij komen palen van ongeveer 10 cm breed, zodat het tuinscherm goed blijft staan. In totaal wordt een schuttingdeel dus ongeveer 2 meter breed. Alle variaties zijn mogelijk en u berekent eenvoudig zelf de prijs in onze onlinecalculator! of ontdekt u in ons uitgebreide assortiment online.

Voor elke tuin bijpassende tuinschermen

Tuinschermen zijn heel persoonlijk en meer dan alleen een erfafscheiding. De juiste tuinschermen maken een tuin helemaal af en voegen een extra waarde toe aan uw tuin. De keuze voor tuinschermen maakt u voor jaren, daarom hebben wij een uitgebreide collectie. Een 15 planks scherm met extra breden planken of toch onze hardloper met 21 planken. Van deze schermen hebben wij natuurlijk ook de lage varianten. Om de hoge en lage varianten keurig op elkaar aan te laten sluiten hebben wij ook verloop schermen. Deze schermen zorgen ervoor dat er een vloeiende overgang van de hoge naar de lage schermen is. De doorkijk in de diverse schermen is als volgt:

Variatie in uw tuinschermen

Bij Tuingigant zijn we van alle markten thuis en beseffen we ons ook dat ons aanbod erg divers moet zijn. Daarom hebben wij naast tuinschermen ook gaasschermen, poorten, schanskorven en v-trellis schermen. Met deze attributen kunt u eenvoudig uw schutting personaliseren en naar wens inrichten. Ook de gaasschermen en poorten hebben wij in diverse maten. Ook zijn deze verkrijgbaar in 3 houtsoorten.

Eenvoudig uw schutting samenstellen

Bij Tuingigant maken we het u graag gemakkelijk. Daarom hebben wij ook een unieke calculator voor u ontwikkeld, waarbij u gemakkelijk een complete schutting kan samenstellen. Met onze haarscherpe product foto’s en een gemakkelijk overzicht is het erg gemakkelijk om uw schutting samen te stellen. Ook kunt u in de calculator gaasschermen en poorten toevoegen. Dit complete pakket kunt u vervolgens gemakkelijk doorzetten in uw winkelwagen.

[ssba]

Meer blogs

Capi Europe

Wie zijn Capi Europe? Capi Europe is ontstaan in 1977 in het kleine en gezellige Udenhout. Waar er op het […]

Lees blog

Nobifix: Een uitstekend alternatief voor hardhout

Nobifix schutting Vanaf heden biedt Tuingigant ook Nobifix schuttingen aan. Bijzonder is dat dit uniek bewerkte hout net zo lang […]

Lees blog

Selectie uit onze schuttingschermen

Doe het lekker zelf!

Op zoek naar een unieke schutting?

Stel uw eigen unieke schutting samen naar wens en wij leveren de schutting die voldoet aan uw wensen. Laat u verrassen door ons ruime assortiment.

Begin hier
  • Premium kwaliteit
  • Handige Doe-het-zelf handleiding
  • Snel geleverd
  • 10 jaar garantie
Tuingigant.com - 2023 | Algemene voorwaarden - Privacy policy - Retourvoorwaarden