Wie zijn Capi Europe?

Capi Europe is ontstaan in 1977 in het kleine en gezellige Udenhout. Waar er op het begin veel werd gericht op de betonnen beelden en ornamenten wordt er nu gefouct op bloempotten. Doordat Capi constant innoveert en MVO hoog in het vaandel heeft staan bent u verzekerd van een goed product. Het bedrijf Capi Europe is tegenwoordig gevestigd in Tilburg waar zij zich volledig inzetten op het produceren van lichtgewicht bloempotten. Elke bloempot heeft een uniek uiterlijk en is milieubewust geproduceerd.

Welke producten heeft Capi Europe?

Capi Europe heeft een erg groot assortiment met lichtgewicht bloempotten. Deze bloempotten zijn allemaal voorzien van het unieke CO2 neutral label. Dit label word aan bedrijven gegeven die actief hun CO2-uitstoot verlagen en compenseren.

De producten die Capi produceert zijn allemaal voorzien van het CO2 label. Alle bloempotten van Capi zijn van hoge kwaliteit en zijn erg licht. Doordat de bloempotten een unieke structuur hebben zijn ze ook nog eens een echte blikvanger in uw tuin! De bloempotten en vazen zijn verkrijgbaar in zowel gladde uitvoeringen als in de uitvoeringen met een unieke structuur. Op deze manier bent u zeker van een goede keuze voor uw tuin!

Inspiratie opdoen?

Met de Capi Europe bloempotten, vazen en regentonnen kunt u erg veel kanten op. Het mooie van deze bloempotten is hun unieke kleur en diverse soorten vormgeving. Doordat de potten ook in verschillende groottes verkrijgbaar zijn kunt u perfect spelen met diverse groottes in de tuin. Zoals met bijvoorbeeld de Capi Nature Rib in de afmetingen 40x40x40 cm en 50x50x50 cm.

Benieuwd naar het assortiment?

Bent u inmiddels benieuwd naar ons assortiment? Neem dan snel een kijkje tussen onze producten en laat u verrassen door de kwaliteit en de diversiteit van de producten!

Meer blogs

grenen sleuf schutting hout beton

Zo makkelijk is een schutting plaatsen nog nooit geweest!

De verschillende kleuren en lengtes van de sleufpalen Wilt u meer weten over onze sleufpalen? Lees dan snel de blog […]

Lees blog

Red Class Wood

Wat is Red Class Wood? Red Class Wood is de perfecte vervanger van Douglas hout. Deze naald houtsoort is geïmpregneerd […]

Lees blog

Selectie uit onze schuttingschermen

Doe het lekker zelf!

Op zoek naar een unieke schutting?

Stel uw eigen unieke schutting samen naar wens en wij leveren de schutting die voldoet aan uw wensen. Laat u verrassen door ons ruime assortiment.

Begin hier
  • Premium kwaliteit
  • Handige Doe-het-zelf handleiding
  • Snel geleverd
  • 10 jaar garantie
Tuingigant.com - 2024 | Algemene voorwaarden - Privacy policy - Retourvoorwaarden